Shampoo voor kale mannen

SHAMPOO VOOR KALE MANNEN?
BESTAAT DAT?

KENNIS EN INNOVATIE VOOR KALE MANNEN

Shampoo voor kale mannen. Misschien denk je: bestaat dat wel? Het antwoord zal je verrassen, want het bestaat. Alleen noemen we het eigenlijk geen shampoo, maar face, scalp en body showergel. 

En dat is op zich wel noodzakelijk. De hoofdhuid is van nature namelijk bijzonder vettig door de productie van talg. Dit zorgt ervoor dat het aanwezig haar vitaal blijft. Alleen: als je kaalgeschoren bent of last hebt van haaruitval, dan blijft de talgproductie gewoon doorgaan. 

Eigenlijk is dat hoofdzakelijk de reden dat veel kale mannen last hebben van een glimmende hoofdhuid. Het is de aanwezige talg in combinatie met zweet die het licht op de hoofdhuid weerkaatst. 

De oplossing is dan ook om de hoofdhuid, net als de rest van het lichaam regelmatig te wassen. Het belangrijkste daarbij is een diepe reiniging van poriën zonder dat de huid uitdroogt. Onze speciale shampoo voor kale mannen helpt daarbij. En wij leggen uit waarom.  

PRO-VITAMINE B5

Panthenol of zoals de meesten het kennen: Pro-Vitamine B5 is een veelvoorkomend ingrediënt in luxe huidverzorgingsproducten. En dus ook in onze special showergel en zelfs in onze SPF 25 crème.  Het is een stabiel en wateroplosbaar zuur dat eenvoudig de huid penetreert. 

Op basis van diverse onafhankelijke klinische studies is aangetoond dat Pro-Vitamine B5 een aantal zeer gunstige effecten heeft op de huid. We nemen de belangrijkste wapenfeiten met je door. 

Panthenol hydradeert en voorkomt uitdrogen. Bij een shampoo voor kale mannen is dat geen overbodige luxe, aangezien je met een 3-in-1  showergel de poriën van de hoofdhuid al flink reinigt. 

Daarnaast heeft Pro-Vitamine B5 de eigenschap om roodheid van de huid flink te verminderen. Ideaal na bijvoorbeeld een scheerbeurt. En helpt het om wondgenezing te bevorderen. Dat maakt wat ons betreft Pro-Vitamine B5 echt tot een onmisbaar ingrediënt in iedere shampoo voor kale mannen.

ALGENEXTRACT IN SHAMPOO VOOR KALE MANNEN

Omdat de huid van kale mannen het behoorlijk te verduren krijgt door scheren en zon is een antioxidant onsmibaar. Het helpt voortijdige celschade aan de huid te beperken. Denk daarbij aan celschade als gevolg schadelijke uv-straling bijvoorbeeld. In dat proces komen zogenaamde ‘vrije-radicalen’ vrij die de cellen van de huid ernstig kunnen beschadigen. 

Algenextract bevat in shampoo voor kale mannen bovendien Vitamine A, B, C en verschillende essentiële aminozuren. 

Verder werkt algenextract vochtinbrengend en helpt het uitdroging van de huid tegen te gaan. Het laatste grote voordeel van algenextract is dat het helpt om de huid lichter en stralender te maken. 

LOTION VOOR KAAL HOOFD

Lotion voor kaal hoofd. Heb je naast het wassen nog een lotion nodig? Om je kale hoofd verder te verzorgen? Het eerlijke antwoord: ja. Een kaal hoofd is zonder haar bijzonder kwetstbaar. Wie tijdens een zomerse dag goed om zich heen kijkt, snapt wel waarom. Veel mannen ontwikkelen namelijk verschillende vormen van huidschade als gevolg van dagelijkse uv-straling door de zon. Korstvorming (Actinische Keratose), pigmentvlekken en natuurlijk huidkanker zijn de bekendste vormen huidschade. Met onze eigen Ultimate Armoured Scalp Moisturiser met SPF 25 is je hoofdhuid dagelijks verzorgd en beschermd. 

“Site is overzichtelijk. Orderproces is simpel en het belangrijkste, de shower gel is heerlijk. Ruikt goed en lang en irriteert niet. Slim verpakt in brievenbuspost, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.”

5/5

RAYMOND GUITONEAU

KAAL HOOFD SHAMPOO

Met de Baldforce® Ultimate Armoured Shower Gel heb je een 3-in-1 huidverzorgingsproduct in huis speciaal voor kale mannen. Het reinigt en verzorgt tegelijkertijd. Onze formule bevat tevens onze eigen kenmerkende Baldforce®-parfum voor een heerlijk mannelijke geur.  De verpakking van ons product is zo ontworpen dat deze volledig door de brievenbus past. Je hoeft dus nooit thuis te blijven voor de douchegel. Bovendien ontvang je bij ieder product gratis verzending. 

OLIE KAAL HOOFD

Nu zijn er ook kale mannen die olie gebruiken voor hun hoofdhuid. Dat raden wij sterk af. Omdat de hoofdhuid van een kale man al behoorlijk vettig van zichzelf is, is aanvullende vette olie geen ‘must’. Met wassen en smeren doe je eigenlijk al het noodzakelijke voor een gezonde en vitale hoofdhuid. 

GLANZEND KAAL HOOFD

Een glanzend kaal hoofd ontstaat eigenlijk voornamelijk door de talgproductie op de hoofdhuid. Dit kun je niet remmen of sturen. Dit is persoonsgebonden. De ene persoon heeft er meer last van dan de andere. Het enige wat je kunt doen om de glans tegen te gaan is regelmatig je hoofdhuid reinigen en nadien insmeren met een matterende crème voor een kaal hoofd.