ONS VERHAAL

DE START

BALDFORCE® is een huidverzorgingsmerk voor  mannen. Het is ontwikkeld  in samenwerking met erkende dermatologen en biochemici. 

Aanleiding hiervoor was een wetenschappelijk artikel waaruit bleek dat kale mannen een significant groter kans hebben op het ontwikkelen van huidkanker. Omdat er voor kale mannen geen fijne verzorgingsproducten op de markt waren, besloot hij zelf een product te ontwikkelen. Dagelijks met vettige strepende zonnebrand op het hoofd lopen was geen optie. 

En dus ontwikkelde hij een speciaal product. Voor hoofdhuid en gezicht. Alles-in-een. Het product moest soepel smeren, beschermen tegen de zon, scheerirritaties wegnemen, huidveroudering tegengaan, lekker ruiken en betaalbaar zijn. En als het even kon ook nog door de brievenbus passen. 

Een lastige klus. Want geen enkel ander merk heeft een product dat al deze eigenschappen tegelijk combineert. Na een lange periode van ontwikkelen en testen zag BALDFORCE® in december 2019 het levenslicht.

ONDERZOEK NAAR KANKER

De missie om iets te doen aan de verschrikkelijke ziekte kanker is onlosmakelijk verbonden met BALDFORCE®. Sinds de oprichting is het daarom official partner van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds (WKOF) . Een deel van de omzet van BALDFORCE® wordt jaarlijks aan dit goede doel gedoneerd. 

Hans Mulder Rkc