HANS MULDER RKC

BIJ ANDY IN DE AUTO

Hans Mulder Rkc
Video afspelen over Hans Mulder Rkc

Hans Mulder Rkc, oud  profvoetballer van RKC Waalwijk, was te gast ‘Bij Andy in de auto’.  Daar mocht hij vertellen over zijn avonturen als voetballer in het buitenland. Zo voetbalde hij in Spanje, Denemarken en India. In dat land speelde hij met supersterren als Del Piero en Roberto Carlos. 

Mulder is net als vele mannen een groot fan van ons product Baldforce® en is zelfs ambassadeur van ons merk. Hij mocht erover vertellen in de uitzending van Andy van der Meijde: ‘Bij Andy in de Auto’. 

Hans had natuurlijk voor Andy een mooie verrassing meegenomen. In de video zie je wat Andy van der Meijde vindt van ons product. 

HANS MULDER RKC - CLUBICOON

Routinier Hans Mulder Rkc staat bekend als een clubicoon voor RKC Waalwijk. Inmiddels is de ervaren verdediger klaar met zijn laatste seizoen bij de geel-blauwen.  Hans kan zowel in de verdediging als op het middenveld uit de voeten. 

Met zijn kaalgeschoren hoofd en excentrieke baard is Hans een opvallende verschijning op de Nederlandse voetbalvelden. Hij heeft in het verleden zelfs een nominatie mogen ontvangen voor ‘beste voetbalbaard’ van het Algemeen Dagblad.  

Hans is altijd tot in de puntjes verzorgd op het voetbalveld en vindt het belangrijk om zowel zijn gezicht als hoofdhuid te verzorgen en te beschermen met onze alles-in-één-SPF-moisturiser. 

HANS MULDE RKC- WKOF

Een belangrijke reden waarom Hans ons merk support is vanwege onze inzet voor onderzoek naar kanker. Baldforce® levert een structurele bijdrage aan kankeronderzoek. 

In 2021 heeft Baldforce® samen met zijn ambassadeur een mooie cheque overhandigd aan het Wereld Kanker Onderzoek Fonds ter waarde van €1.250,-.

We hopen in de toekomst samen met Hans nog vele mooie cheques uit te reiken voor het bestrijden van de verschrikkelijke ziekte kanker.

BEKEND VAN