probeer nu

FAQ

Alle vragen zijn uniek. Toch hebben wij op veelgestelde vragen een antwoord. Toch nog andere vragen?

mail ons
Hoe werkt het lidmaatschap?

Heel simpel. Je ontvangt iedere 3 maanden 2 flessen BALDFORCE voor hoofdhuid en gezicht door de brievenbus. 

Daarbij start je met een proefperiode van 3 maanden waarbij je slechts voor 1 fles hoeft te betalen. De tweede fles krijg je van ons cadeau. Totale kosten: €13,99. Altijd gratis verzending. Betaling doe je vooraf via iDEAL of Bancontact. 

Bevalt ons product nog steeds? Mooi. Dan volgt na 3 maanden een automatische incasso  voor een bedrag van €26,99 voor opnieuw 2 flessen BALDFORCE. Wij verzenden je product pas nadat wij je betaling hebben ontvangen. 

Het lidmaatschap kun je altijd tussentijds pauzeren of stopzetten. 

Hoe werkt de proefperiode?

De proefperiode duurt de eerste 90 dagen. Je krijgt dan 2 flessen BALDFORCE thuisgestuurd voor de prijs van 1. Gewoon. Om te kijken hoe het je bevalt. De prijs inclusief verzending bedraagt €13,99.

Je betaalt hiervoor met iDEAL of Bancontact. 

Na de 90 begint het actieve lidmaatschap en krijg je een automatische incasso van €26,99 voor 2 flessen. Opnieuw genoeg voor 3 maanden. Dat is slechts €13,50 per fles en slechts €8,99 per maand. 

Wij verzenden pas nadat we de betaling hebben ontvangen.

Er is al afgeschreven maar ik heb mijn product nog niet ontvangen?

Dat is vervelend. Het kan zijn dat de Post vertraagd is. Meestal ontvang je het brievenbuspakket de eerstvolgende werkdag na betaling. Maar soms kan het ook 5 werkdagen duren door vertraging bij het sorteercentrum. 

Na 5 werkdagen nog steeds niks ontvangen? Start dan een chat of stuur ons een email: info@baldforce.com

Hoe wijzig ik mijn gegevens?

Je kunt heel eenvoudig zelf inloggen en je gegevens aanpassen. Kom je er niet uit? Geen probleem. Start dan een chat of stuur ons een mail: info@baldforce.com

Hoe kan ik pauzeren?

Je kunt heel eenvoudig zelf het lidmaatschap op pauze zetten als je een zending wil overslaan. Lukt dat niet? Geen probleem. Start dan een chat of stuur ons een mail: info@baldforce.com

Hoe kan ik opzeggen?

Je kunt heel eenvoudig zelf het lidmaatschap opzeggen in je online account. Lukt dat niet? Geen probleem. Start dan een chat of stuur ons een mail: info@baldforce.com

Wanneer wordt afgeschreven?

De afschrijving vindt doorgaans precies 90 dagen na de eerste dag van afschrijving plaats.