DEZE 4 PROFVOETBALLERS GEBRUIKEN BALDFORCE VOOR HUN GEZICHT EN HOOFDHUID

NR. 4 ZAL JE VERBAZEN

Dat profvoetballers van mooie spullen houden is misschien wel bekend. Wat minder bekend is dat profvoetballers zichzelf altijd tot in de puntjes verzorgen. Wie veel buiten komt, doet er goed aan zijn huid te beschermen met minimaal SPF 15.  Deze kaalgeschoren profvoetballers hebben dat maar al te goed begrepen. 

HANS MULDER

RKC WAALWIJK

1/4

Het clubicoon van RKC Waalwijk. Kaalgeschoren hoofd. Dikke baard. En altijd spelend met rugnummer 12. De verdedigende middenvelder staat te boek als clubicoon van de Waalwijkers en is op dit moment bezig aan zijn 10e seizoen bij de geel-blauwen. Eerder speelde Hans in het buitenland in de Indiase competitie met sterren als Del Piero, Roberto Carlos, Malouda en Materazzi en Trezequet. 

Bram Nuytinck - Baldforce

BRAM NUYTINCK

UDINESE CALCIO

2/4

Bram Nuytinck. Centrale verdediger in de Italiaanse Serie A en tevens aanvoerder van de ‘zebra’s’ uit Udine.  Voorheen was Bram aanvoerder van Jong-Oranje en werd hij landskampioen met het Belgische Anderlecht. Ook heeft hij destijds vele minuten mogen maken in de Champions League. 

DANZELL GRAVENBERCH

DE GRAAFSCHAP

3/4

Spits Danzell. Voormalig Ajacied en tevens oudere broer van Ajax-supertalent Ryan Gravenberch. Na een aantal buitenlandse omzwervingen via het Engelse Reading, het Roemeense Cluij, het Belgische Roeselare  en Sparta Rotterdam speelt de fysiek sterke spits tegenwoordig in de Keukenkampioen Divisie.

ANDY VAN DER MEIJDE

OUD-PROFVOETBALLER

4/4

YouTube-ster en oud-speler van Ajax, Inter, Everton en PSV presenteert vanuit zijn BMW de serie ‘Bij Andy in de Auto’ waar hij bekende voetballers en andere sterren interviewt. In de YouTube-aflevering 4 augustus 2020 met Hans Mulder is te zien dat Andy van der Meijde een fles Baldforce® in ontvangst neemt. Hij is aangenaam verrast. “Dit ruikt echt lekker”.