BESTE GEZICHTSCRÈME VOOR MANNEN MET SPF [2024]

VOLGENS NEDERLANDERS

Beste gezichtscreme voor mannen met SPF

Beste gezichtscreme voor mannen met SPF? Is dat Nivea, Rituals? Of misschien toch Vichy? Geen sprake van. Als we kijken naar de beoordelingen volgens de onafhankelijke reviewwebsite Trustpilot dan zien we een ander opvallend merk: BALDFORCE®. 

Het Nederlandse merk BALDFORCE® is namelijk beoordeeld met een 4,7  uit 5 door meer dan 400 onafhankelijke reviewers. Tot nog toe is er geen enkel huidverzorgingsmerk met een hogere rating voor 1 afzonderlijk product. 

De oorzaak ligt waarschijnlijk in de unieke samenstelling van luxe ingrediënten voor een betaalbare prijs. Ook speelt mee dat de gezichtscrème van BALDFORCE® volledig door de brievenbus past.  De crème zit bovendien in een handig pompje voor makkelijk doseren. Het product is ontwikkeld door een klinisch team bestaande uit biochemici en artsen. 

FOCUS OP GESCHOREN MANNEN

Mannen met een geschoren hoofd hebben meer kwetsbare huid en daarom intensievere huidverzorging nodig. Zowel de hoofdhuid als het gezicht worden niet beschermd door haargroei. Ook zorgt het veelvuldig scheren voor irritaties en roodhuid.

Vanuit die gedachte heeft BALDFORCE® een gezichtscreme voor mannen ontwikkeld die tegelijkertijd de hoofdhuid verzorgt. 

Veel mannen geloven in allerlei hippe en dure ingrediënten als het gaat om gezichtscreme. Nergens voor nodig. Claims als het gaat om bijvoorbeeld het gebruik van collageen en hyaluronzuur zijn niet zo sterk in verhouding tot de harde wetenschappelijke claims ten aanzien van SPF. 

BESTE GEZICHTSCREME VOOR MANNEN MET SPF

SPF en vitaminen / antioxidanten zijn dan eigenlijk het enige wat je nodig hebt volgens wetenschappers. Zonlicht en specifiek dagelijkse uv-straling is namelijk de belangrijkste boosdoener als het gaat om huidveroudering, pigmentvlekken en het risico op huidkanker

De SPF beschermt daarbij tegen huidveroudering en de vitaminen / antioxidanten helpen bestaande huidveroudering tegen te gaan. 

Het unieke aan de formule van BALDFORCE® is dat het een combinatie is van befaamde vitaminen / antioxidanten zoals Niacinamide (vitamine B3) en Panthonol (pro-vitamine B5) met daarbovenop de beschermende werking van  SPF 25. 

BESTE GEZICHTSCRÈME MANNEN TEST AANKOOP

Beste gezichtscrème mannen testen voor aankoop? Je kunt onze Baldforce® gezichtscrème voor mannen met SPF zonder risico testen. 60 dagen lang. Bevalt het product niet? Stuur dan de SPF dagcrème  retour en ontvang je aankoopbedrag volledig terug.  Zonder gedoe en zonder discussie. Niet-goed-geld-terug-garantie noemen we dat. 

BESTE DAGCRÈME MANNEN SPF

Beste dagcrème mannen SPF is op basis van de reviews natuurlijk eenvoudig te bepalen. Baldforce® is de enige Nederlandse dagcrème voor mannen met meer dan 300 reviews. Dat lijkt op het eerste gezicht misschien weinig, maar als je een blik werpt op populaire retailwebsites als Bol.com dan zal het je verbazen hoe weinig dagcrèmes überhaupt meer dan 100 reviews hebben gescoord. En dan te bedenken dat het Nederlandse merk Baldforce® in 2023 pas 3 jaar bestaat. Het geheim? Uitstekende service en hoogwaardige luxe ingrediënten voor een betaalbare prijs. 

BESTE ANTI-RIMPEL CRÈME MANNEN

Beste anti-rimpel crème mannen? Voor een goede anti-rimpel crème zijn er eigenlijk 3 elementen van belang. Op de eerste plaats is dat SPF. Sun Protection Factor beschermt de huid tegen uv-straling. Dit is noodzakelijk omdat uv-straling de belangrijkste veroorzaker is van huidveroudering. Zonlicht vermindert de elasticiteit en droogt de huid uit. Dit zorgt ervoor dat de mannenhuid slapper wordt en rimpels gaat vertonen. Om die reden is hydratatie de tweede belangrijke factor voor de beste anti-rimpel crème voor mannen. Als de huid voldoende gevoed wordt, voorkom je dat de huid uitdroogt. Tot slot is het belangrijk een op klinisch onderzoek gebaseerd anti-rimpel serum te gebruiken zoals Vitamine B3 (Niacinamide). Van het natuurlijke Niacinamide is op basis van klinische studies bekend dat het fijne lijntjes en rimpels in de huid helpt verminderen. 

Dat bracht ons tot de basisgedachte van ons merk Baldforce®. Wij hebben alle 3 de elementen toegevoegd aan onze beste anti-rimpel crème voor mannen: de Baldforce® Ultimate Armoured Scalp Moisturiser. Probeer hem zelf! Bevalt hij niet? Dan krijg je gewoon je aankoopbedrag retour zonder gedoe.