ANDY VAN DER MEIJDE HAAR

EN HET 'KALE' CADEAU VAN BALDFORCE®

Andy van der Meijde haar
Video afspelen over Andy van der Meijde haar

Andy van der Meijde haar. De oud-voetballer van Ajax is al geruime tijd  zijn ‘wilde haren’ kwijt. Inmiddels is hij realityster, analist en presentator van zijn eigen YouTube-serie ‘Bij Andy in de Auto‘. In die rol ontving hij van Baldforce® als cadeautje een fles Ultimate Armoured Scalp Moisturiser.

De uiteiker was niemand minder onze ‘eigen’ Hans Mulder. Hans is oud-profvoetballer en speelde het grootste gedeelte van zijn carrière bij Rkc Waalwijk. Naast zijn rol als profvoetballer is Hans ambassadeur van ons huidverzorgingsmerk voor de kale man.  In het jaar 2020 midden in de Coronapandemie werd Hans uitgenodigd voor de show van Andy. 

Hans vertelt over zijn indrukwekkende carrière. Zo heeft Hans ondermeer gespeeld in India waar hij teamgenoot was van sterspelers als Roberto Carlos en Alessandro del Piero. 

ANDY VAN DER MEIJDE - HAAR UITVAL

Wie foto’s Googled van Andy van der Meijde haar zal zijn opgevallen dat de haarlijn in de loop der jaren flink is teruggetrokken. 

Een bekend probleem bij veel mannen. Waar sommige mannen er veel te lang mee rond blijven lopen, koos Andy wijs voor afscheren. Het resultaat mag er zijn. De karakteristieke kaalgeschoren hoofdhuid is inmiddels iconisch voor de ex-voetballer

Naar verluid heeft Andy van der Meijde haar in het verleden nog wel een haartransplantatie ondergaan. Of Andy tevreden was met het resultaat is niet helemaal duidelijk. Andy heeft immers later besloten haarloos door het leven te gaan. 

ANDY VAN DER MEIJDE HAAR TATTOO

Er zijn ook berichten op het internet te vinden die aangeven dat Andy een haar tattoo heeft laten zetten. 

Bij een haartattoo wordt de haarlijn als het ware kunstmatig nagebootst. Door met een heel fijn type tattoo-apparaat te werken kunnen hele fijne puntjes op het hoofd worden gezet.  

Deze tattoobehandeling wordt ook wel Smp  genoemd en staat voor Scalp Micro Pigmentation. Voor SMP geldt dat de tattoo goed moet worden beschermd. Bijvoorbeeld met een pet of een SPF-product om vervaging van de tattoo tegen te gaan. Onze eigen Ultimate Armoured Scalp Moisturiser is een voorbeeld van een dergelijk product. Het verzorgt en beschermt gezicht en hoofdhuid dagelijks. 

BEKEND VAN